BaitboxBomben

 Handgjorda drag för öring, röding, regnbåge, abborre , bästa draget för , beten , havsöring

Vi jobbar för fullt med Baitboxbomben 2018 och beräknar ha en kollektion klar och till försäljning i början på Maj.

 • Kollektionen är begränsad!
 • Vi tar dessvärre inga förhandsbokningar, utan det är först till kvar som gäller (Precis som alltid)
 • Vilka färger som är med i årets kollektion avslöjas strax före lansering.
 • Gillar du en färg extra mycket, kan det vara en idé att köpa fler än ett exemplar, då det kan dröja år innan färgen kommer med i en kollektion igen.

Bakgrund:

Vi på Baitbox har tagit fram ett alldeles eget drag för öring röding, regnbåge och abborre !

Då vi på senare år snöat in oss rätt mycket mot öring, har vi fiskat mycket med mindre skeddrag… men vi har aldrig varit helt nöjda , med vare sig gången eller utseendet.

Vi har bytt krokar, målat om dom, satt extra fjäderringar, tweekat med små spinnskedar, ögon och annat. Till slut lessnade vi och bestämde vi oss för att göra ett helt eget drag som vi kunde göra EXAKT så som vi ville ha det.

Efter många månaders hårt arbete och testande fram och tillbaka kom vi fram med en modell med optimal kastvikt på 12g och fantastisk gång , det är den modellen vi har valt att kalla för BAITBOXBOMBEN.

 

Om Draget:


 

Fångstrapporter : Görs på instagram under hashtaggen #baitboxbomben.

 

Copyright © Baitboxbomben™ 2018

33 Comments

 • Rickard skriver:

  Hallå

  Tack för några fantastiska youtubefilmer, ni ser ut att ha de fantastisk kul (även utöver fisket:-).
  Har ni kvar någon bomben att sälja?

  Fråga: Vi ska till Hemavan/Tärnaby på två veckor, kommer mestadels fiska från land med spinn. Med tur får vi tag i båt för ev lite trolling. Vet ni av ngt bra ställe däromkring? Behöver inte vara mer än fiskegaranti

  • Simon skriver:

   Tjena Rickard, ursäkta sent svar.
   Kul att du gillar filmerna! Alltid lika kul med positiva kommentarer, sådant får oss att vilja fortsätta göra mer och bättre filmer 🙂

   Tyvärr är bomben helt slutsåld för tillfället, jag hoppas kunna släppa en mindre kollektion här i augusti, men allt är beroende på om jag får tid att tillverka.

   Runt hemavan/ tärnaby har vi inte fiskat så mycket, närmaste där är väl saxnäs, där det finns en hel del fina vatten. Men ofta brukar det kunna finnas nån lokal sportfiskebutik man kan höra sig lite för, samt kanske slänga ut nån kommentar i nått forum på nätet och höra hur fisket varit tidigare i år, för att få en inblick i vart det kan tänkas vara bra 🙂

   Skitfiske !

 • Johathan skriver:

  Tjena!

  Jag och min pappa ska åka upp till Vilhelmina till våran sommarstuga vid nationaldagen. Vid den sjön finns det mycket Abborre och Gädda. Vilka drag passar till Abborre och Gädda?

  • Simon skriver:

   Tjena Jonathan, om du vill ha stor gädda ska du fiska med stora drag, wobblers, jerkbait eller ”Shah-jiggar” ! För abborre skulle jag rekommendera, antingen poppers, spinnare, jigg eller skeddrag (Baitboxbomben)! Se till bara till att du använder ståltafs om du ska fiska i vatten där det finns gädda. Jag tappade många bomben i somras när jag fiskade abborre och gäddor högg av linan. Skitfiske på er!

   /Simon

 • Andreas skriver:

  Tjena ska till fjällen och fiska öring och röding här om cirka två veckor, vilken färg av alla bomber ska jag välja tycker ni?

  • Simon skriver:

   För röding har vi haft bäst lycka med rödbuken och färgen Lill-röding, sen på öring är det statistiskt sett blåsillen, BGR och rödbuk som varit som hetaste färgerna i år

 • […] Köp vårt egna drag – BaitboxBomben […]

 • patrik olofsson skriver:

  hejsan skulle vilja beställa 2st blåsill och 2 st bgr och 1st rödbuk och 1st abborre och 1st grönbuk min adress är
  patrik olofsson
  väktarevägen 2b 1102
  36024 linneryd

 • 1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.