Köpvillkor

Köpinformation

Vi på Baitbox reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut när du slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser, fraktkostnad. Om något är fel med beställningen, kontakta oss snarast. Vi skickar även ett meddelande när varan har skickats från vårt lager.

Priser

Priserna är i svenska kronor. Moms ingår på alla varor med 25%. Alla priser visas inklusive moms på hemsidan. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella prisfel. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs.

Betalning

Betalning görs senast 15 minuter efter lagd order. Om ingen betalning inkommit inom denna tid förbehåller vi oss rätten att makulera ordern och lägga ut varorna i butiken igen.

Frakt & Leveranstid

Vi erbjuder Fri frakt på ordrar med ordervärde över 500 kr. Detta alternativt blir tillgängligt i kassan när given summa passeras.

Vi använder oss av både Posten och DHL för att leverera varor. Leveranstiden ligger normalt på 1-4 arbetsdagar, men kan i vissa fall ta längre tid.

Returer

Om du av någon anledning inte är nöjd med din vara, kontakta oss då på info@baitbox.se så får vi försöka lösa det.

 

Har du några ytterligare funderingar, tveka då inte att kontakta oss via info@baitbox.se