Teamet

Team Baitbox består i dagsläget av framför allt Simon, Jonssa och Jens , Douglas och Oskar är även dom med på ett hörn.

Vi älskar naturen och fiske och försöker på bästa sätt återge detta i våra filmer, som är den del av bloggen som är mest uppskattad. Vi anser att fiske är så mycket mer än flashiga fiskeprylar och stora fiskar. Fiske för oss är upplevelsen, känslan, vägen till målet och vägen hem!

Vi upplever att många personer kan känna igen sig i våra filmer och berättelser, därför försöker vi ge våra följare hela vår resa. Såväl lyckade som misslyckade fiskeupplevelser, vandringar, lycka och beklaganden i fuktiga tält samt en och annan öl och whisky såklart.

Alkoholromantik i all ära! Dom flesta fiskare vi känner gillar att ta sig en och annan knack när dom är ute på tur, men om du inte har åldern inne så tycker vi heller inte att du ska dricka alkohol eller använda tobak, på samma sätt som vi inte vill att du ska köra bil om du inte har körkort!

(Klicka på namnen för att få veta mer om oss)

Simon ”S-et” Ekdahl

En fin 2 kgs röding tagen på Baitboxbomben

Fiskeentusiast som värderar allt av penga-värde i fiskeprylar. En veckas arbete motsvarar två spön, en Bigmac & C:o motsvarar två tafsar och ett festivalpass motsvarar ett värde av en flytring med tillhörande simfötter. Prylgalning i all ära, men kvalitet ska det vara, anser Simon. ”Hellre en bra rulle i handen än en tusenlapp extra på kontot”.  Simon är inte rädd att bli blöt om fötterna för att få känna ryck i spöt och det är inte sällan man ser honom längs vattenbryn och vassruggar, ständigt nötande med flugspöt i hopp om att den där tio-plussaren äntligen ska hugga.

Favoritbete: Baitboxbomben

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Andreas ”Jonssa” Jonsson

117cm och 14,51 tung. En magisk fisk som jag aldrig kommer glömma

Hängiven till sporten men ger ibland skenet av att vara en Svenssonfiskare. Vädret ska alltså vara ”helt okey” för att Jonssa ska kliva i sina fiskestövlar. Det behöver absolut inte vara 25 grader och strålande sol för att fiskeutrustningen ska åka fram, men han anser att fiske i spöregn, snöstorm, & inbördeskrig tar bort en del av charmen.  Planerade fiskeäventyr i all ära men det händer även att Jonssa får fruktansvärd fiskeabstinens och drar ut på diverse vansinnesfärder bara för att få känna ryck i spöt. Andreas fiskeutrustning skulle ibland kunna ge mer att önska, men han hävdar att tjugo meter lina är tillräckligt för att landa en fisk,
och tafs det är bara nånting fiskebutikerna
försöker lura på en för att tjäna pengar.
Han är med andra ord den i teamet som enbart
köper dem mest ”nödvändiga” prylarna. Dumsnål
eller inte, det går att diskuteras, men Andreas
fångar inte mindre fisk än oss andra för det!

Favoritbete:”Skitmörten”

Jens Sankala

IMG_3221

Douglas Helsing

IMG_6604

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.