3D printa fiskeutrustning

 In Tillverkning

Jag har i år införskaffat mig en sån där 3D-printer! En Valleman vertex k8400 Byggsats från Kjell & co.
och jag måste bara säga , WOW vilken pryl! Att få utlopp för sin kreativitet har aldrig varit så enkelt som det är nu!
 
Så under sommaren har jag designat och 3D modellerat lite olika grejer för hemmet och några grejer för fisket. Bland annat en ihopvikbar Öl / dricka burks hållare för båten, flytringen, eller vart man nu vill sätta den. baitbox belly boat beer buddy
 
– En baitboxbomben hållare för spöt (funkar såklart med andra drag också så länge dom har krokstorlek mellan #4 – #6 ). Med denna kan man helt enkelt slänga in spö med drag och allt i bilen utan att behöva oroa sig för att kroken ska fastna i inredningen.
baitboxbomben hållare för spö
Samt en spöhållare man fäster på bilen med hjälp av en magnet, Denna designade jag efter att jag lyckats knäcka Jonssas spö, då det stod lutat mot bilen och föll ner precis när bildörren slog igen…
rod holder car magnetic spö hållare för bil
Dom flesta av dessa prylar har jag gjort tillgängliga helt gratis för er med tillgång till 3D-printer. Besök min användare på Thingiverse så har ni filerna där!
 
 

Recommended Posts

Leave a Comment

0