Kan bombentillverkningen äntligen ta fart?

 In baitboxbomben

Det är många som frågar hur det går med tillverkningen av Baitboxbomben, när kollektionen släpps och vilka färgerna kommer bli. Vilka det blir kommer att avslöjas framöver, och släppet blir mest troligt i maj månad 🙂
Dom senaste månaderna har jag fullkomligt drunknat i skolarbete. Ingenjörsstudierna har i stort sätt tagit upp att min tid, även kvällar och helger, så jag har varken hunnit med just något fiske eller att försöka mig på att spela in någon fiskefilm.
När man hör om alla  som drar stora gäddor eller haft ett helt fantastiskt fiske efter storröding har jag suttit på universitetet och tampats med problem av den här typen:
Skärmavbild 2016-03-31 kl. 19.21.31
 
När kompisarna frågat om man inte ska med ut och ismeta, har jag behövt tacka nej för jag behövt lägga tiden på att skriva en massa sånt här:
Skärmavbild 2016-03-31 kl. 19.23.26
Och nu är det som sagt dags för Bombentillverkning parallellt med skolan, och för att hinna med att skapa en bra kollektion (om än väldigt begränsad) är det nu hög tid att göra lite nya formar för att snabba på själva gjutprocessen .
 
Idag lackade jag på mina “Masters” och i helgen blir det slipa och fixa finish innan en ny siliconform ska tillverkas. Har även börjat beställa ögon, spinnskedar och annat som behövs framöver.
 
12941059_10153522014746716_572874169_o
 
Så det börjar ta sig 🙂 förhoppningsvis blir tempot i skolan lugnare här framöver också !
Stay tuned!
/S
 

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Christer Wiberg
  Svara

  Lycka till med dina studier , jobbar själv på Umeå univ. och förstår vilket hårt slit du har, strongt gjort att ens orka tänka på Bomben.
  Men den som väntar på något gott……….
  Väntar med spänning på nästa sändning
  Lev och må !
  Christer

  • Simon
   Svara

   Tackar Christer, Jo det blir lite körigt ibland. Men när fångstrapporterna börjar trilla in från folk som köpt bomben är det värt att slit man lagt ner 😀 Alltid lika kul att höra om folk som har bra fiskelycka på dom 🙂

Leave a Comment

0