Slipningen avklarad , nu börjar målningen av årets färger

 In baitboxbomben, Tillverkning

Slipningen av alla Baitboxbomber är nu avklarat ! Så nu går vi över till det roligaste med hela tillverkningen , nämligen att Måla!
13113187_10153585611326716_1238960538_o
5 nya mönster kommer inom kort att släppas plus ett okänt mönster, det okända mönstret kommer representeras av Baitboxbomben i flera olika färgsättningar. Man vet alltså inte på förhand hur den bomben med okänd färg kommer se ut för ens man får den hem i brevlådan.
Beställer man till exempel 3 st av den med okänt mönster kan man få tre helt unika bomben i olika färgsättningar som annars inte finns att beställa. Det är då alltså slumpen som avgör vilken okänd bomben man får hem när man beställer.

bomben okänd
 
 

Recommended Posts

Leave a Comment

0