Rossön

 In Allmänt

Simon, Jens och Dogge var i Rossön för lite drygt en vecka sedan och fiskade i deras artberikade vatten.  Vi hade fått boende, fiskekort och tillgång till båt, ekolod och diverse andra prylar sponsrade av Rossön FVOF, med Erik Bryntesson i spetsen,  i utbyte mot att vi dokumenterade våran resa som vi brukar på Baitbox. Filmen från detta fiske och vårt deltagande i Artfisketävlingen Rossön Open kommer inom kort !
 
-Edit 2016/07/26-
Har börjat klippa filmen nu. Totalt ca 7 timmar inspelat material ska kokas ner till under en timme. Mest troligt kommer vi släppa två eller tre filmer från Rossön, på vardera mellan ca 10-20 minuter styck.
Första delen , från när vi fiskar i vallsjön börjar vara färdig
/S

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Lasse Lidberg
  Svara

  Har varit själv flertalet ggr i rossön tex vallsjön varje år sedan 2004 tagit många fina öringar där, nu på torsdag åker jag dit upp för årets första isfiske ska bli kul. jo ,hur köper man ert drag.
  Med vänlig hälsning Lasse

  • Simon
   Svara

   Hallå Lasse , Jo vi hade lite otur i vallsjön när vi var där, men har hört att det ska vara riktigt bra fiske där om man prickar rätt. Härligt med isfiske! här i Umeå är det fortfarande öppna vatten, så får vänta ett tag till innan man kan bege sig ut. Just nu jobbar vi för fullt med att återintroducera vårat drag baitboxbomben, så för tillfället sker ingen försäljning. Vi hoppas kunna få till formar , hitta lokal och sätta igång med tillverkningen i början av 2017, och då lansera den nya kollektionen av Baitboxbomben i Maj 2017. Således ca ett halvår bort innan dom kommer finnas tillgängliga för köp. Men håller du koll här på hemsidan, eller på facebook eller instagram så kommer du märka när det är dags! 🙂 Skitfiske i rossön nu i veckan! 😀 /Simon

 • Hasse
  Svara

  har aldrig varit där själv och fiska så den filmen ser jag fram emot, schysst av dom å sponsra

Leave a Comment

0