jobb med baitboxbomben

 In baitboxbomben

Otroligt kul att intresset för baitboxbomben är så stort! Det är många som har hört av sig och undrar om vi inte ska ta upp tillverkningen av baitboxbomben igen, och dom som har bomber kvar vågar knappt fiska med dom i rädslan att fastna i botten eller kasta bort dragen.
Men bomben är gjord för att fiskas, det är i vattnet dom gör sig bäst (även om dom är fin att ha liggandes i draglådan)
Vi har under det senaste halvåret jobbat hårt med baitboxbomben för att göra tillverkningsprocessen mer effektiv och skalbar. Det är både tidskrävande och kostsamt, och det är i skrivande stund oklart när vi lyckas få till detta på ett bra sätt. Förhoppningsvis redan till nästa säsong (2017). Vad priset per styck blir och vilka kvantiteter vi kommer kunna tillverka är oklart i skrivande stund.
 
Men Stay tuned och följ gärna utvecklingen av Bomben 2.0 i våra sociala medier! 😁
3D scanning av baitboxbomben
Här är en bild från när vi 3D scannade bomben för att få in den i den digitala världen för framtida formframställnig
3D modellering av bomben
utifrån bilder och 3D scan håller vi nu på att modellera upp bomben i CAD

Recent Posts

Leave a Comment

0