Småfix med bomben

 In baitboxbomben

Testformen som vi beställde var riktigt riktigt bra ! Resultatet blev helt fantastiskt och detaljrikt. Dessvärre blev jag inte helt nöjd med hur jag designat fenorna på #baitboxbomben 2.0 , dom är aningen för stora enligt mitt tycke och fokus ligger nu på att förminska dom… Inte alls mycket, men en aning.
En del kanske kan tycka att det är onödigt då bomben från testformen efter testfiske har visat sig röra sig helt fantastiskt precis som bomben 1.0.  Men då jag redan lagt flera hundratals timmar på denna nya förbättrade upplaga av #baitboxbomben 2.0 så är det lika bra att lägga ner arbete tills jag är helt nöjd.
Därför håller jag nu på att testa lite olika utseende på fenorna och gör testformar i silicon.
Hoppas kunna ha den slutgiltiga 3D modellen klar i början på 2017 då den något större aluminiumformen kommer att tillverkas.
 
/S
img_0521 skarmavbild-2016-12-20-kl-17-49-53
 

Recent Posts

Leave a Comment

0