Nya baitbox.se

 In Allmänt

Vi har tagit en lite ny approach till vår hemsida. Då vi inte skriver så mycket inlägg och det mesta som kommuniceras från oss sker via vår Facebook, Instagram eller youtube-kanal så byter vi nu utseende på Baitbox.se med fokus på vår webbshop.
Den tidigare webbshoppen har haft mer att önska och vi hoppas att den nya designen kommer göra sidan bättre.
Primärt kommer vi börja sälja vårt signaturdrag Baitboxbomben i den nya förbättrade utgåvan. Med lansering nån gån till våren 2017. Sen kommer vi successivt att uppdatera vårt sortiment med andra härliga baitboxprylar 🙂 Har ni några synpunkter, tveka då inte att kommentera ⬇️
Vi kommer fortfarande att blogga och uppdatera hemsidan med info som ni kan hitta här under blogg-delen.

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Simon
  Svara

  Tack ska du ha Christer, Jo vo funderar på om vi ska byta ut den gamla logotypen mot denna nya , så vi testar den lite smått här på hemsidan först för att se vad vi får för reaktioner 🙂 väljer vi att behålla den nya loggan, ska vi se till att vi får ett gäng passande T-shirst också 😀 För är det som du säger att den skulle sitta som en hästspark i ryggen så är det ju nästan ett måste ;D /S

 • Christer Wiberg
  Svara

  Grattis till nya “looken” ! Om boxen upptill är nya loggan så tycker jag att den är lysande , helt briljant ! Den på en T-shirt skulle sitta som en hästspark i ryggen, skulle inte tveka en sekund med beställningen ! Jag hann tack och lov köpa t-shirten ” jag är inte bara snygg jag kan fiska också ” innan den försvann. Den har rönt stor uppskattning för sin kaxighet och ironi.
  Lev och må !
  Christer

Leave a Comment

0