Formen har anlänt!

 In baitboxbomben, Tillverkning

Vi har nu äntligen fått formen från tillverkaren och WOW, nu snackar vi kvalitet utan dess like!
Över 50 timmar har det tagit att snida fram den slutgiltiga aluminiumformen, och våran expert på området (en av Sveriges kanske skickligaste formtillverkare) Ulf, har gjort ett enastående jobb!
Vi har nu på allvar satt igång med produktionen av nya Baitboxbomben 2.0 och vi hoppas kunna ha en kollektion färdig till mitten på maj. Kollektionen kommer fortfarande vara begränsad, då all tillverkning sker hemma i lägenheten med begränsade förutsättningar.
Vill du veta mer om hur arbetet går kan du följa oss på Instagram @baitbox.se där vi lägger ut bilder.
 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Lars Sjöström
  Svara

  Gick bet på havsöring i Gnarpsån under påskhelgen med Lottospinnare. Skulle vilja förbeställa ett antal bomber redan nu och kan tänka mig att betala i förskott för att underlätta finansieringen av era ny tillverkningsverktyg. Går det? Definitivt villig att ta risken.
  /Lasse

  • Simon
   Svara

   Tjena Lars , tack för erbjudandet om förskottsbetalning men tyvärr tar vi inga förhandsbeställningar på bomben utan det är först till kvarn som gäller, precis som tidigare år 🙂 men håller du bara utkik här på hemsidan eller i våra sociala medier (Facebook & Instagram) så missar du inte när vi släpper nya kollektionen 🙂 och väntar du då inte allt för länge med att beställa så ska det nog inte vara några problem att komma över ett gäng. Sen är det bara bege dig tillbaka och bomba Gnarpsån! Se bara till att inte töma hela fiskbeståndet 😉

   • Lars Sjöström
    Svara

    Jag ser fram emot släppet och följer på Insta.

 • Nils Graf
  Svara

  Spännande, taggar upp mig på Insta så jag kan hänga med i utvecklingen.

  • Simon
   Svara

   Kul ! Vi uppdaterar allt eftersom 😀

Leave a Comment

0