Baitboxbomben & Bomben Exclusive

 In baitboxbomben

Inför lanseringen av nya kollektionen av baitboxbomben kommer vi köra på två varianter i olika färgsättningar:
Den första varianten är #Baitboxbomben, standardsortimentet. Det är vårt signaturdrag som släpps i 5-6 färgkombinationer i begränsad upplaga. Standardsortimentet kommer ligga på 185 kr/st, då vi vill kunna erbjuda ett handgjort Svensk kvalitetsdrag till ett bra pris ! Vi har jobbat extra hårt med rörelsemönstret och bombens fångstegenskaper, det är i vattnet den gör sig bäst! och vill kunna erbjuda en modell som håller en prisklass som man faktiskt vågar fiska med! (Även om det såklart alltid svider att få bottennapp)
Vi kommer även erbjuda det vi valt att kalla, Bomben Exklusive, en premiummodell där vi gestaltar det vi älskar med betesbyggande! Att göra små kollektioner med extra mycket jobb på det estetiska! Bomben Exklusive har förutom ett mer avancerat målningsarbete custom bomben-ögon, premium spinnskedar samt ännu bättre krok av märket VMC i Vanadium Steel©. Bomben Exclusive kommer ligga på 250kr styck och varje färg produceras bara i ett fåtal exemplar.

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Edvin
  Svara

  Hur beställer man baitbox bomben

  • Simon Ekdahl
   Svara

   Hallå Edvin , vi släpper en ny kollektion med baitboxbomben i maj , då kommer dom ut till beställning i webbshoppen här på baitbox.se 🙂

Leave a Comment

0