Bensjörocken

 In Ädelfisk, Allmänt, Uncategorized

En helg i Bensjön / Bräcke är över. Jag (Simon) och Jonssa besökte två av våra följare : Anton och Daniel som hade stuga där. Vi fiskade abborre , öring , harr och fick även en del gädda. Filmkameran var med och även den nya införskaffade hårddisken (vilket visade sig vara ett dåligt köp och dåligt beslut )
Vi fiskade abborre under fredagen , spelade in film och avslutade kvällen med en bastu . Lördagen spenderades längs gimån med harrfiske och vacker natur, kvällen avslutades med strålande sol i spöregn , fotbollstricks på gården och bastu nere vid sjön, en fantastisk dag och kväll med mycket vackra filmer inspelade , dessvärre gick hela lördagens filmer förlorade då hårddisken fick för sig att kassera allt material från den dagen.

Ska försöka klippa ihop en film från resan ändå , trots att ca 40 {0a51db6b070575683e2cff550bdce4381adbf2d57098ae065324728288129c0e} av materialet gick förlorat.

Tack för den här gången !

Recent Posts
Comments
  • Stoll
    Svara

    Leet dudes. Hojta till om ni vill återvända till Bensjö så ska jag bju er på några minnesvärda dagar.

Leave a Comment

0