Uppdatering om läget : Baitbox 2018

 In Allmänt, baitboxbomben

Hallå, Simon här!

Tillverkningen av vårens kollektion av Baitboxbomben är i full gång! Läs mer här : #Baitboxbomben
Men som alltid är tiden ett problem, och få den att räcka till.
Jag tog precis examen som civilingenjör inom interaktionsteknik och design och jobbar nu heltid på ett IT företag i Umeå. Vilket innebär att all tid som går åt till att spela in och klippa fiskefilmer samt att tillverka drag måste ske på kvällar och helger.
Det har varit nog så svårt att få tiden att räcka till under studietiden, men då har man ändå kunnat planera sin tid på ganska ett fritt sätt,  nu blir det dock svårare, då man är på jobbet mellan 8-17, sen ska ta sig hem, laga middag och ta sig till gymmet mellan 19-21.30.  Då blir det inte mycket tid över förutom efter kl 22 på veckodagarna. Så primärt är det på helgerna jag har tid för diverse projekt. Ibland försöker jag dock klämma in lite återhämtning och ledig tid tillsammans med min flickvän, så man inte behöver jobba 7 dagar i veckan , varje vecka. 😅
Vad gäller baitboxbomben kommer jag att tillverka så många drag som jag bara orkar, hur många det nu kan tänkas bli? Men var beredd på att dem kommer sälja slut, och det snabbt!
Jag beräknar att efterfrågan av baitboxbomben mest troligt kommer att öka i år, men att kollektionen jag kommer hinna producera förmodligen kommer bli mindre än förra året. 😥
Så ha detta i åtanke om du är en av dom som är intresserad av att köpa baitboxbomben, att dom kommer sälja slut, och förmodligen betydligt snabbare än förra året :p
Häng på låset, är bästa tipset! För det kan dröja ända till 2019 innan vi får ut nästa kollektion efter den som är planerad i vår. (och den kollektionen kan komma att blir än mer begränsad än tidigare då jag på det hela blir pappa nu i Juni 👶🏻 ). och av vad jag hört av andra med erfarenhet på området så verkar man inte direkt få mer tid över när man är småbarnsförälder, hehe 😅
Ah nu har jag ventilerat lite av hur läget ser ut, men jag vill bara att ni ska veta att jag och dom andra grabbarna i Baitbox gör vad vi kan för att hinna tillverka baitboxbomben och producera gratis fiskefilmer för youtube, men ha i åtanke att Baitbox är vårt hobby-projekt, att allt arbete sker på våran fritid och att dygnet bara har 24 timmar  😙 Men ni ska veta att vi uppskattar alla positiva kommentarer vi får ! Dom får oss att kämpa vidare med såväl produktutveckling som filmer 😘! Tack för det !
och just ja ! Ny film kommer på fredag (imorgon) på youtube! Tills dess – Skitfiske!
/Simon

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Jonathan
  Svara

  Förjäkla stort grattis till både examen o blivande farsgubbe, familjen först ! 😀

  • Simon Ekdahl
   Svara

   Tackar Jonathan ! Jo det känns riktigt spännande att komma ut i arbetslivet igen efter nästan 5 år i skolbänken, och att få en liten kopia av sig själv att utforska världen tillsammans med

 • Marko Mertala
  Svara

  O fy fan grattis till examen, grattis till den kommande tillökningen i familjen…..ett tips lägg baitbox bomben på is ett tag och samla krafterna inför nya familj medlemmen. Det tar på krafterna, framför allt tiden. Men lugn det kommer vara det bästa som hänt dig =D

  • Simon Ekdahl
   Svara

   Tack Marko ! 😀 Känns skönt att bli klar med studierna, och känns riktigt spännande att bli förälder! och tack för tipset :p Dessvärre kommer jag nog inte kunna lägga bomben på is för ens jag fått ut den kommande kollektionen… Just för att det är flera hundra personer som väntar och ser fram emot ett nytt släpp! Så det får helt enkelt bli att köra på så gott det går och sen hoppas att man inte är helt slutkörd till sommarn när lillen kommer 🙂 Då däremot, lär tillverkningen hamna på is på obestämd tid :p så vill man verkligen vara säker på att komma över bomben, så är det i vår det gäller ! Ha det fint ! /Simon

Leave a Comment

0