Andreas

Namn: Andreas Jonsson
Smeknamn: Jonssa
Född: 1989
Från: Sundsvall
Bor: Sundsvall
Fiskar: Gädda,öring & röding
Favoritbete: Buster jerk

Fem snabba:
Gädda / Öring
Sommar / Vinter
Hav / Sjö
Ismete / Pimpling
Utomlands / Sverige

Hängiven till sporten men ibland ger jag säkerligen skenet av att vara en Svenssonfiskare. Vädret ska alltså vara “helt okey” för att jag ska kliva i mina fiskestövlar. Det behöver & ska absolut inte vara 25 grader och strålande sol för att fiskeutrustningen ska åka fram, men samtidigt anser jag att fiske i spöregn, snöstorm, & inbördeskrig tar bort en del av charmen.

Får jag välja så åker jag gärna iväg på ett planerat fiskeäventyr där målet är uppsatt, på så vis anser jag att man får ut mest av sitt fiskepass. Men absolut händer det att även jag drar iväg på diverse vansinnesfärder bara för att få känna ryck i spöt.

Min fiskeutrustning är kanske på gränsen och visst borde jag uppgradera mig inom vissa områden. Frågar du exempelvis Simon så skulle han beskriva min utrustning på följande vis:

“Andreas fiskeutrustning skulle ibland kunna ge mer att önska, men han hävdar att tjugo meter lina är tillräckligt för att landa en fisk och att tafs bara är nånting fiskebutikerna försöker lura på en för att tjäna pengar. Han är med andra ord den i teamet som enbart köper dem mest “nödvändiga” prylarna. Dumsnål eller inte, det går att diskuteras, men Andreas fångar inte mindre fisk än oss andra för det!”

Dessa uppgifter stämmer absolut till viss del, ska jag lägga pengar på utrustningen ska det vara för att göra rejäl skillnad. Att köpa en ny rulle för att komma 10 meter längre är inget jag anser vara nödvändigt. Man skulle kunna jämföra mig med Åshöjdens BK, jag arbetar mig till framgång med små medel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.