baitboxbomben-logo-2018

Är slutsåld

↓ OBS ↓

Information

Årets kollektion av Baitboxbomben sålde slut i samma ögonblick som vi öppnade shoppen! Det var fler personer inne på sidan i samband med öppning är det fanns drag i lager.

Vi planerar att ta upp betesbygget igen i vinter och siktar på att färdigställa nästa kollektion av baitboxbomben våren 2020.

Vi tar inga förhandsbokningar, utan först till kvarn gäller. Precis som alltid!

Ni som har bomben sendan tidigare, kom ihåg att fångstrapportera på instagram! Under sommaremånaderna kör vi tävling, där ni som rapporterar in fångster har chans att vinna fler beten.

Tack alla ni som visar intresse för bomben, håll ut för snart smäller det igen! 💥

Fångstrapporttävling

Juni – September kör vi fångstrapporttävling på Instagram.

Du kan vara med och tävla oavsett årsmodell av bomben.
SÅHÄR GÖR DU:

1️⃣ Fånga fisk på Baitboxbomben
2️⃣ Ta en bild på fisken där bomben syns tydligt i bild
3️⃣ Lägg upp bilden på Instagram och tagga med #baitboxbomben

Klart!

Vi tävlar ut 1st baitboxbomben varje månad
Kom ihåg att din profil måste vara offentlig eller att vi måste följa dig för att vi ska kunna se bilden

Hur stor är
Baitboxbomben?

Baitboxbomben är 55mm lång (utan krok) men har en vikt på hela 12 gram! Den förhållandevis höga vikten, sett till storleken gör att bomben går att kasta otroligt långt och med minimalt luftmotstånd.

Men sen är det under ytan som bomben kommer till sin fulla rätt! Med ett otroligt förföriskt rörelsemönster och den lilla baibox-skeden vilt fäktande bakom sig får den fisken att bli som galen!


Om du fiskar med bomben – då kommer det smälla! 💥

Storyn bakom Baitboxbomben

Bakgrund

Då vi i tonnåren började gå ifrån gäddfiske och allt mer började snöa in oss rätt mycket mot öring så fiskade vi mycket med mindre skeddrag… men vi var aldrig helt nöjda , med vare sig gången eller utseendet på dom drag vi fiskade med.

Vi bytte krokar, målade om dragen, satt extra fjäderringar, tweekade med små spinnskedar, ögon och annat. Till slut lessnade vi och Simon bestämde sig då för att utveckla ett helt eget drag och göra det  EXAKT så som vi själva ville ha det.

Efter många månaders hårt arbete och testande fram och tillbaka kom han fram med en modell med optimal kastvikt på 12g och fantastisk gång , det är den modellen vi har valt att kalla för BAITBOXBOMBEN.

Baitboxbomben är speciellt utvecklad för fisket efter öring röding och regnbåge, men funkar såklart på andra arter också.


Alla Baitboxbomber är handgjorda och målade av oss i team Baitbox. Dom tillverkas dessutom i Tenn, vilket innebär att dom är helt blyfria! Bra för dig och bra för miljön! 🌱

Fångstrapportera med:

#baitboxbomben

Några färger genom åren:

Showing 66 comments
 • Marcus Eriksson
  Svara

  Hej!

  Riktigt skoj att se er fiska, rödingen var magnifik. Vill gärna få chansen att köpa ett drag när ni släpper nya, kommer ni ge någon förvarning?

  Marcus

  • Simon Ekdahl
   Svara

   yes, följ oss på instagram @baitbox.se så kommer du inte missa släppet. vi kommer även annonsera ut på hemsidan när det börjar bli dags

 • Åke Johnsson
  Svara

  Hej grabbar, måste ge er en eloge för era fantastiska ”strapatser” har fått många och långa skratt… beträffande era vackra o funktionella drag så kommer jag att lägga en order, maj 2020.
  Åter igen ett stort tack
  Fd Lillhällom bo…

  • Simon Ekdahl
   Svara

   yes, följ oss på instagram @baitbox.se så kommer du inte missa släppet. vi kommer även annonsera ut på hemsidan när det börjar bli dags 🙂

 • Patrik
  Svara

  Tja! Kommer det vara så man bara kan välja en baitbomb eller en av varje färg du släpper? Skulle behöva fler än en att testkasta i mina fjällvatten i sommar 🙂

  • Simon Ekdahl
   Svara

   Tjena, Som det ser ut nu kommer man man få köpa max 1-2 st av varje färg, just för att så många som möjligt ska få chansen och inte ett fåtal personer köper upp hela lagret. Så om det blir max 1 st per färg, och vi släpper 3 olika färger kommer man alltså max kunna köpa max 3 st bomben per person 🙂

   • Patrik
    Svara

    Tja! Tackar för svar Simon. Nu blev jag lite klokare. Fortsätt med det du/ni gör. Ni är en insperation för många.

 • Lars Johansson
  Svara

  När kommer nästa släpp av Baitboxbomben ?

  • Simon Ekdahl
   Svara

   Tjena Lars, siktar på att hinna med att producera en kollektion vi kan släppa i början / mitten av maj.

   • Lars Johansson
    Svara

    Tack för svar, kommer att vara på hugget då.
    Hoppas att ni släpper en dvd med era samlade fiskeäventyr så man enklare kan avnjuta dom på tv:n.
    Lasse

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search