Fångstrapport-tävling 2017:

Vi kör fångstrapporttävling på Instagram, Maj t.o.m oktober i år.

Såhär gör du för att tävla :
Fånga fisk på baitboxbomben (vilken årsmodell som helst fungerar), fångstrapportera in fisken genom att ta en bild och lägga upp på Instagram med hashtag #baitboxbomben . Varje inrapporterad fisk fungerar som en lott den månad den rapporteras in. Så ju fler fångster man rapporterar, desto fler lotter har man den månaden! (OBS kontot måste vara offentligt eller att vi följer er via vårt konto för att vi ska kunna se bilden) . I slutet av månaden dras en vinnare ! Så nu är det bara ut och bomba öring, röding eller vad man nu kommer fiska ! Kör hårt och håll i spöna ordentligt 💣💥 ! /S

I juni månad kan man vinna en bomb i färgen “Makrill exclusive” .

 

Baitboxbomben 2017:

Kollektionen av baitboxbomben 2017 sålde slut på nolltid, redan första dagen gick 90 % av alla bomben vi lyckats tillverka. Nästa kollektion planeras släppas våren 2018, och släpper vi några fler bomber i år kommer den kollektionen vara ytterst begränsad, med bara ett fåtal färger i mycket begränsat antal.

Precis som tidigare tar vi inga förhandsbokningar utan först till kvarn gäller!

/S

Frakter:

Vi har lite olika fraktavgifter beroende på vad och hur mycket du beställer.

Kepsar tröjor och större föremål kostar 69 kr i frakt.

Mindre beställningar så som baitboxbomben & klistermärken kostar 25kr i frakt.

Fraktfritt vid beställningar över 500kr.

 


#Baitboxbomben är ett drag utvecklat av Simon Ekdahl för team Baitbox.


Bakgrund baitboxbomben:

Vi har på senare år snöat in oss rätt mycket på öring, och fiskat mycket med mindre skeddrag. Skeddrag är optimalt för fiske efter öring, då de ofta går att kasta väldigt långt och med precision i kasten. De rör sig även på ett väldigt förföriskt sätt i vattnet. Problemet med skeddrag är att dom ofta ser väldigt lika ut, både till färger och komponenter, vilket har inneburit att vi ofta tweakat eller gjort om dragen något.

Vi har bytt krokar, målat om dom, satt extra fjäderringar, experimenterat med små spinnskedar, ögon och annat. Till slut lessnade vi på detta och bestämde vi oss för att göra ett helt eget drag som vi kunde utforma EXAKT så som vi ville ha det.

Efter många månaders hårt arbete och testande fram och tillbaka kom vi fram med en modell med optimal kastvikt på 12g och fantastisk gång , det är den modellen vi har valt att kalla för BAITBOXBOMBEN.

Baitboxbomben har varit otroligt populär bland fiskare runt om i Sverige och vi har sålt den i begränsade kollektioner årligen utefter den kapacitet vi haft möjlighet att tillverka.

Då bomben är väldigt populär och eftertraktad på grund av sitt utseende, rörelsemönster och dokumenterade fångstegenskaper har detta har resulterat i att vi sålt slut på våra kollektioner på bara några dagar, och många har hört av sig till oss och varit ledsna över att de inte har hunnit med att köpa medan de fanns tillgängliga.

Så vi har nu inför 2017 lagt otroligt mycket mycket jobb på att utveckla en ännu bättre version av baitboxbomben! Med mer precision och enastående utformning. Detta för att ge er fiskare möjlighet att köpa vad vi anser är det absolut bästa draget för Öring, Röding och Regnbåge som finns på marknaden idag!

Vi har valt att kalla denna nya version för #Baitboxbomben 2.0

Fångstrapporter och bilder från tillverkning : Finns på instagram under hashtaggen #baitboxbomben.

baitboxbomben no color

3D modell för #Baitboxbomben 2.0